Rummen

Vi har infört enklare incheckning. I hallen i huvudbyggnaden finns nyckelskåp med kod till de olika rummen. Incheckning efter kl 15.00 eller efter överenskommelse.

Varje rum har egen toalett och dusch och de är märkta med rummens namn.

Städning ingår i priset i samtliga rum liksom sänglinnen och handdukar men vill du använda ditt eget så är det ok!

Continental frukostbuffé serveras mellan 07,30 och 09,30 eller efter överenskommelse.

Här nedan hittar du bilder och information om de olika rummen.

Huvudbyggnaden

SkolsalenVi lyckades bevara det över hundraåriga golvet där många skolbarn har trampat. Där skolbänken står numera, stod det en gång en kateder och du kan fortfarande se märkena i golvet 🙂

Utsikten

Rummet finns strax innanför huvudingången. Här finns dubbelsäng, bord och stolar. Max antal gäster är 2 stycken.

Strax utanför finns er toalett med dusch. På andra sidan hallen hittar du Skolsalen och Köket.

Paviljongen

Rummet som vetter åt söder och har en mindre terrass. I detta rum finns två våningssängar och här är det tillåtet med husdjur. Max antal gäster är 4 stycken. Er toalett och dusch finns i annexet och är märkt med rummets namn. Det tillkommer en städningsavgift av 150 kr inkl moms om ni har hund med er.

Undantaget

Nyrenoverat rum med en egen toalett och dusch i anslutning till rummet. Extrasängen kan enkelt placeras bredvid våningssängen och bildar då en dubbelsäng.

Rummet längst åt sydväst. Utanför finns en mysig terrass. Max antal gäster är 3 stycken.

Annexet

Murgrönan

Detta rum har en dubbelsäng, ett litet bord och stolar. Rummet är beläget i annexet åt söder och har en egen ingång. Nästgårds hittar du Östersjön där er dusch och toalett finns märkt med rummets namn.

Klippan

Dubbelrum med dubbelsäng, skrivbord och stolar. Detta rum är beläget i annexet åt norr, har en egen ingång och nästgårds så hittar du Östersjön där er dusch och toalett finns märkt med rummets namn.

Östersjön

Tre toaletter och lika många duschar